fbpx
08.11.2021

Akseli Herlevi avaa uuden elämysravintolan Helsinkiin – tutustu ja varaa: Naughty Lab x Street Food Omakase

Tervetuloa kokemaan Street Food Omakase -elämys ? varaa pöytäsi heti!

 

Naughty BRGR tuo ennennäkemättömän ravintolaelämyksen Suomeen marraskuussa. Naughty Lab -ravintolakonsepti vie Chefs Table -tyylisen illallistamisen aivan uudelle tasolle, sillä asiakaspaikat sijaitsevat keskellä industriaalista kehityskeittiötä. Näin annoksien valmistumista voi seurata omasta pöydästään samalla kun aistit triggeröityvät keittiön tuoksujen ja äänien himokkaasta kombinaatiosta.

Inspiraatio Helsingin Sturenkadulle avautuvasta Naughty Lab X Street Food Omakase -konseptiravintolasta sai alkunsa New Yorkissa, kun Burgerimiehenä ja Naughty BRGR -ravintoloitsijana tunnettu Akseli Herlevi vieraili Shake Shack -ravintolaketjun tuotekehityskeittiössä.

–Burgerifanaatikolle vierailu Shake Shackin tuotekehityskeittiössä oli inspiroiva ja tajuntaa laajentava kokemus. Heidän vieraanaan jäin kuitenkin samalla pohtimaan miksi heidän upea konseptinsa pidetään salassa yleisöltä. Ajattelin, että jos koskaan teemme tällaisen konseptin Suomeen, haluan että se on avoinna kaikille ja samalla näytämme kuinka hienosti me täällä Suomessakin osaamme burgerit ja street foodin, Akseli kertoo.

Naughty Labin oli alun perin tarkoitus avautua jo lähes kaksi vuotta sitten.

–Korona muutti suunnitelmiamme, mutta nyt tuntuu siltä, että maailma palaa raiteilleen ja sen vuoksi tuomme nyt pitkään suunnittelemamme street food omakase -konseptin asiakkaiden saataville, Akseli jatkaa.

 

YLLÄTYSMENU

Naughty Labissa heittäytyminen on valttia. Luvassa on jatkuvasti kehittyvä yllätysmenu, jonka sisältö selviää vasta, kun kulinaristinen käsityö on valmis tarjoiltavaksi.

–Menu koostuu herkullisista sormisyötävistä ja niille suunnitelluista juomaparituksista, joihin olen kerännyt inspiraatiota Burgerimiehen matkoilta ympäri maailmaa.

–Siisteimmät omakohtaiset ravintolakokemukset ovat olleet paikoissa, joiden miljöö on positiivisella tavalla ollut suorastaan silmäänpistävä! Toinen tärkeä asia on alkupalat, jos niiden syömiseltä ei meinaa päästä pääruoan puheille, on menussa todellakin onnistuttu. Tätä fiilistä lähdimme hakemaan ja se mielessä suunnittelimme menun, joka on kuin matka gastronomiseen G-pisteeseen, Akseli nauraa.

Naughty Lab sijaitsee kirjaimellisesti Sturenkadun Naughty BRGR -ravintolan sisällä. Suurten lasiseinien takana on Naughty Lab, jonka menu on uskollinen street foodille ja myös isännälleen Naughty BRGRille.

–Yllätysmenusta huolimatta haluamme paljastaa, että ensimmäisestä menusta löytyy myös slidereita eli kompakteja muutaman suupalan kokoisia miniburgereita ja maailmalla todella suosittuja Popcorn Shrimpejä, Akseli jatkaa.

Yllätysmenun hinta: 99€

Tervetuloa kokeilemaan Street Food Omakase -elämys ? varaa pöytäsi heti!

Ravintola avautuu 17. marraskuuta.