fbpx
30.03.2021

Naughty BRGR avaa ovensa Oulun Kirkkokadulle – ”Tuomme burgerpyhätön sinne, missä meitä on odotettu”

Burgerimies Akseli Herlevi avaa uuden Naughty BRGR -ravintolan Ouluun, uudistettuun kauppakortteli Pekuriin. Kirkkokadun ravintola aukeaa asiakkaille juhannuksen jälkeen ja siitä tulee neljäs korona-aikana avattava Naughty BRGR. 

Kirkkokatu on ravintoloitsija Akseli Herlevin mielestä Oulun ravintolamaailman ydin, mikä tekee sijainnista loistavan maailman pohjoisimmalle Naughty BRGR -ravintolalle. Hän uskoo alueen vetävän ihmisiä puoleensa, koska Pekurin kauppakorttelin ravintolamaailmaan on tulossa muitakin hienoja toimijoita.

”Kortteli kehittyy kovaa vauhtia ja olemme ylpeitä, että saamme olla osa alueen kehityskaarta. Naughty BRGR sijaitsee kävelykadun varrella ja ravintolaan johtaa oma sisäänkäynti. Näin voimme pitää ovet auki, vaikka kauppakeskus olisikin jo sulkenut ovensa­­. Eikä unohdeta sitä, että kesällä Naughtysta voi nauttia myös ravintolan tunnelmallisella terassilla. Panostamme myös noutoruoka- ja kotiinkuljetusmahdollisuuksiin Foodaran ja Woltin kautta”, Herlevi kertoo.

 

 

Oulu valikoitui kohteeksi asiakkaiden toiveiden perusteella

Päätös laajentua Ouluun lähti alun perin liikkeelle asiakkaiden toiveesta. Herlevin mielestä Oulussa onkin erittäin rikas ravintolakulttuuri sekä todellista ymmärrystä hyvän streetfoodin päälle.

”Olemme saaneet paljon pyyntöjä avata ravintola juuri Ouluun. Nyt haluamme tuoda ravintolan lähelle heitä, jotka ovat aiemmin joutuneet matkustamaan luoksemme. Oulussa on ainakin 10 000 burgerifania ja haluamme rakentaa ravintolan ennen kaikkea heitä silmällä pitäen. Sanoisin, että Naughty BRGR tuo Ouluun lisää rentoa tunnelmaa, jossa arjen kiireet ja rutiinit on helppo laittaa syrjään. Haluamme kasvattaa Oulun makumaailmaa ripauksella omaa reseptiämme”, Herlevi kertoo.

Naughty BRGR onkin pian aloittamassa rekrytointiprosessia, jonka aikana uusia työntekijöitä palkataan kymmenkunta. Työntekijöitä haetaan niin keittiön, salin kuin vetovastuunkin puolelle. Samalla paikallisia toimijoita etsitään avuksi rikastamaan ravintolan toimintaa paikallisuudella.

 ”Ravintolassamme tulee olemaan omaleimainen tunnelma sekä omat tuotteet, mutta haluamme aina käyttää apunamme paikallisia toimijoita rikastamaan tarjontaamme. Pyrimme aina ottamaan pienten paikallisten toimijoiden premium-tuotteita osaksi toimintaamme”, Herlevi kertoo.

Naughty BRGR Oulu – hae mukaan pohjoisen tuhmimpaan burgerpyhättöön! 

Naughty BRGR -ravintoloista kasvaa koko maan kattava brändi

Oulun avauksen myötä Naughty BRGR -ravintoloista tulee koko Suomen kattava brändi. Naughty BRGR:n toimitusjohtajan Lars Oehlandtin mukaan Oulun avaus on merkittävä tapahtuma siitäkin syystä, että se päättää yrityksen ensimmäinen kasvuvaiheen: katseet on nyt suunnattu tarkasti koronan jälkeiseen aikaan.

Tämä on nyt kymmenes ravintolamme, mikä tarkoittaa meille sitä, että alamme olla Suomen mittakaavassa hyvin merkittävä tekijä. Olennaista on, että alamme pian miettiä jo seuraavia tavoitteitamme. Kun saamme koronan ravisteltua pois ja Oulun ravintolan auki, niin se tulee olemaan alkusysäys seuraaville vaiheille, eli entistä suuremman tavoittavuuden hankinnalle”, kertoo Lars Oehlandt.

Oulun ravintola tulee olemaan neljäs, jonka ravintolaketju avaa korona-aikana. Tästä huolimatta aika on ollut Oehlandtin mukaan yritykselle rankka.

”Meidän pitää myydä 10 000 hampurilaista viikossa, jotta homma pysyy käynnissä seuraavat kolme viikkoa. Taistelu siis jatkuu. Olemme hyväksyneet sen, että voimme tässä ajassa tehdä myös tappiota, mikäli sen avulla voimme pitää ihmiset töissä. Tämä on hyvin yhteiskunnallinen ja humaani näkemys, koska tiedämme, Meille on tärkeää tehdä yrityksenä toimenpiteitä, joilla pystymme takaamaan työpaikan työntekijöillemme loppuun asti.”