fbpx
17.12.2021

Naughty BRGR ja Pelicans yhteistyöhön – burgerimyynnillä tuetaan lahtelaista junioritoimintaa!

Naughty BRGR ja Lahden Pelicans -jääkiekkojoukkue ovat solmineet loppukauden kestävän yhteistyösopimuksen.

Yhteistyön myötä Naughty BRGR Lahti saa listoilleen myös uutuustuotteen. SM-liigan tunnetuin maskotti Pekko Pelikaani ja Naughty BRGR ovat suunnitelleet lahtelaisille burgerin, jonka mehukkaiden briossisämpylöiden välistä löytyy: 100% suomalainen savukinkku-rotukarjapihvi, cheddar-juustoa, rapeaa pekonia, aiolia ja BBQ-kastiketta.

Herkuttelemalla Pekko BRGRin tuet samalla JuniorPelicansien toimintaa, sillä jokaisesta Pekko BRGRista lahjoitetaan euro juniorikiekkoilijoiden toimintaan. Pekko BRGRin ovat suunnitelleet tietenkin Pekko sekä Naughty BRGR -ravintoloiden perustajana sekä Burgerimiehenä tunnettu Akseli Herlevi.

Paikallisuus on meille tärkeä elementti. Pelicans on alueensa merkittävimpiä elämyksentuottajia ja yhteiskuntavaikuttajia ja tämä on meille loistava mahdollisuus olla mukana tukemassa juniorityötä, Herlevi kommentoi.

Myös Pelicansilla ollaan luonnollisesti tyytyväisiä yhteistyöhön:

Naughty BRGR on erittäin tervetullut lisäys laajaan kumppaniverkostoomme, suussa sulavat hampurilaiset yhdistettynä räväkkään brändiin. Saimme kesällä pilotoida Naughty BRGRin hampurilaisia kesäterassi Aitiossa ja Pekko BRGRin kautta saadaan loistava uusi tuote Naughtylle ja meille keino tukea junioritoimintaamme, kommentoi Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen.

Naughty BRGR toimii myös otteluisäntänä sunnuntaina 26.12. pelattavassa Pelicans-HIFK-ottelussa. Ravintolan raikas brändi on esillä itse tapahtumassa ja katsojia hemmotellaan tarjouksilla.

Pekko Pelikaani on paikan päällä Naughty BRGRin Lahden ravintolassa jakamassa ravintolan asiakkaille 30kpl istumapaikkalippuja 26.12. Pelicans-HIFK-otteluun lauantaina 18.12. klo 12-13.