fbpx
22.12.2021

Naughty BRGR jatkaa taisteluaan koronaperkelettä vastaan – ravintolat pysyvät auki ja henkilökunta työllistettynä: ”Tavoitteena 60 000 myytyä burgeria ja lisää henkilökuntaa”

Toimitusjohtaja ja yrittäjä Akseli Herlevin perustamat Naughty BRGR -ravintolat pitävät keittiönsä toiminnassa ja henkilökuntansa työllistettynä joulu-tammikuun uusista koronarajoituksista huolimatta.

Seitsemässä kaupungissa sijaitsevat 10 Naughty BRGR -ravintolaa työllistävät vakituisesti noin 100 henkilöä. Hallituksen määräämien uusien koronarajoituksien myötä Naughty BRGR valmistautuu ruoan kotiinkuljetuksen voimakkaaseen nousuun ja samalla yritys on asettanut burgereiden myynnille uuden kunnianhimoisen tavoitteen.

­–Me pidämme ravintolat auki ja ihmiset töissä. Tilanne vaatii poikkeuksellisia tekoja, kun epävarmuus ympäröi monen ihmisen elämää. Yrittäjänä tunnen vastuuta siitä, että kun olet meillä töissä niin susta pidetään huolta eikä tarvitse pohtia työn jatkuvuutta, vaikka merellä hieman myrskyäisikin, Herlevi avaa.

–Tavoitteemme on myydä 60 000 burgeria tammikuun loppuun mennessä, jotta pääsemme kuivin jaloin näiden rajoitusten yli. Olemme saaneet kustannustukea vain yhteen kymmenestä ravintolastamme näiden parin vuoden aikana ja uskoni tukiin on menetetty. Siksi ajattelen, että tämä on itsestä kiinni ja siksi haastammekin asiakkaamme 60K-kamppikseen ympäri Suomen. Viime maaliskuun lockdownin aikanahan tavoittelimme 30 000 myytyä burgeria ja menimme jopa sen yli. Nyt haastamme jo itseämmekin, kun tavoite on tuplattu ja tahtotila on, että palkkaamme lisää väkeä. Haluan näyttää, että asiat voidaan tehdä myös toisella tavalla ja näin rakentaa työllisyyttä ja hyvinvointia Suomeen, Herlevi jatkaa.

Naughty BRGR kasvattaa henkilökuntansa määrää – uusille työntekijöille bonus

Koronapandemia on osoittanut voimansa myös ravintola-alan vakavana työvoimapulana. Naughty BRGR ui vastavirtaan ja hakeekin parhaillaan lisää henkilökuntaa vahvistamaan rivejään.

–Tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa lisää ammattilaisia riveihimme, kun tähtäämme kasvuun yli kahden vuoden rajoitusten jälkeen. Jos haluat olla mukana voittavassa tiimissä niin laita hakemus sisään! Jokainen palkattu tyyppi saa 500 euron signing-bonuksen liksan päälle, jos pesti jatkuu koeajan yli, Herlevi kannustaa.

Naughty BRGR pistää pandemialle hanttiin töitä tekemällä ja asiakkaille parhaita mahdollisia burgereita valmistamalla.

–Ravintolatunnelmaa emme koteihin pysty lupaamaan, mutta teemme kaikkemme, että burgerit auttavat tuhman, mutta turvallisen fiiliksen synnyttämisessä missä vain”, lupaa Herlevi.

? Tutustu Naughtyn vapaisiin paikkoihin tai jätä rohkeasti myös avoin hakemus!