fbpx
19.05.2021

Naughty BRGR Red Wine – markkinoiden ensimmäinen street food -viini!

Naughty BRGR -ravintoloiden gastronominen pyhiinvaellus saa jatkoa, kun menestyneiden päivittäistavarakauppatuotteiden rinnalle nousee tuhma, mehukas ja täyteläinen Naughty BRGR Red Wine. Australialainen Shiraz-rypäleestä valmistettu punaviini maistuu erityisesti sormisyötävän street foodin kanssa tai sellaisenaan ystävien kanssa nautittuna!

Viini valmistetaan 100 % punaisesta Shiraz-rypäleistä. Viini onkin lajikkeelle ominaisesti tummanmarjainen ja herkullinen. Mausta löytyy mustaherukkaa, karhunvatukkaa, kypsää mausteisuutta, aavistus pippurisuutta ja eukalyptusta. Suutuntuma on täyteläinen ja tummaa marjaisuutta tasapainottaa tyylikäs hapokkuus sekä kypsät tanniinit.

– Sen vuoksi Naughty BRGR Red Wine onkin täydellinen makuyhdistelmä kesäiselle grilliruoalle, viini on myös vegaaninen, Akseli kertoo.

Naughty BRGR Red Wine tulee Kaakkois-Australiasta, Victorian osavaltiosta, jota ympäröi Tyyni valtameri. Lämmin, mutta raikkaan merellinen ilmasto luo optimaaliset olosuhteet viiniviljelykselle.

– Sokkomaistelussa Naughtyn punaviini nousi ylivoimaiseksi suosikiksi, ja se toimii myös tyylikkäästi nimikkotuotteemme Naughtyn kanssa, Akseli jatkaa.

Naughty BRGR Red Wine on nimensä mukaisesti suorastaan tuhma ehtoollinen mehukkaille burgereille sekä käsin syötävälle street foodille. Nautitpa viinin burgerin kera, rapeiden wingsien kyljessä tai sellaisenaan, jaa herkkuhetki ystäviesi kanssa.

 

Viini on vegaaninen ja se tulee näppärässä ja näyttävässä 2,25 l hanapakkauksessa. 

Viini löytyy Alkojen valikoimasta 18.5. alkaen.