fbpx
15.06.2021

Naughty BRGR valittiin Suomen parhaimmaksi burgeriravintolaksi!

Naughty BRGR on valittu ravintolamedia ?  Toptasten äänestyksessä  ? Suomen parhaimmaksi burgeriravintolaksi! Naughty BRGR kiittää ja kumartaa ja toivottaa kaikki tervetulleeksi pyhittämään kesänsä tuhmille mauille peräti seitsemässä eri kaupungissa Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa ja heinäkuussa Oulussa!

Kiitos äänestäneille ja onnittelut kaikille!

1. NAUGHTY BRGR

Naughty BRGR -burgeriravintola syntyi Top Chef voittaja Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen taustatyön tuloksena. Ravintolan toiminnan perustana on parhaat mahdolliset ainekset, jatkuva reseptien ja toiminnan kehittäminen, oikea asenne ja paras mahdollinen henkilökunta. NAUGHTY BRGR -ravintoloita löytyy Helsingistä, Espoosta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Lahdesta. Oulun ravintola avautuu heinäkuussa.

2. Suntti, Parainen

Parasiten keskutassa pääset nauttimaan herkullisesta ja rakkaudella valmistetusta grilliruoasta. Laadukkaat raaka-aineet ja itse valmistetut majoneesit sekä mausteseokset luovat maukkaan ja uniikin makuelämyksen. Viihtyisälle grillille ja isolle terassille pääset myös suoraan veneellä.

 • Rantatie 3, 21600 Parainen

3. BURGER5

BURGER5:n burgerit valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja sämpylänä käytetään omalla reseptillä Liepuskan herkkupajalla valmistettuja potato bun -sämpylöitä. Lähituottajien kasvattama naudanliha painetaan pihveiksi itse joka aamu.

 • Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio

4. SAUHU Bistro&Bar

Maukkaat Sauhun burgerit valmistuvat aina tuoreena tilauksesta mehukkaiden pihvien paistuessa rapeassa lämmössä hehkuvilla hiilillä. Järvenpään keskustassa sijatsevassa ravintolassa pääset nauttimaan uniikista miljööstä ja Sauhun hiilillä grillatusta ruuasta.

 • Alankotie 1, 04400 Järvenpää

5. GastroBar B/P

GastroBar B/P tarjoilee asiakkailleen alusta loppuun itse tehtyä ruokaa ja juomaksi pienpanimoiden oluita. Ruokaan käytetään niin paljon lähituottajien raaka-aineita kuin mahdollista.

 • Puijonkatu 41, 70100 Kuopio

6. Friends & Brgrs

Friends & Brgrsissa pääset nauttimaan alusta asti itse tehtyjä, parhaimmista mahdollisista raaka-aineista valmistettuja hampurilaisia. Sämpylät leivotaan itse ravintoloissa joka aamu. 95 % ravintolan käyttämistä raaka-aineista on kotimaisia.

 • Friends & Brgrs -ravintoloita löytyy ympäri Suomen. Katso yhteystiedot täältä.

7. Dogs & Deli

Suomalainen perheyritys Dogs & Deli valmistaa burgereita, hot dogeja sekä muita, Amerikkalaisia grilliherkkuja. Ravintolan tavoitteena on tuoda parhaat mahdolliset makuelämykset Suomeen.

 • Selintie 546, 03320 Selki

8. Konttiravintola Morton

Konttiravintola Morton myy asiakkailleen ympäri vuoden suussa sulavia hampurilaisia. Lisäksi konttiravintolat palvelevat asiakkaitaan kesäisin myös Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Varkaudessa, Pieksämäellä ja Rautalammella.

 • Ravintoloiden yhteystiedot löydät täältä.

9. Woolshed Australian Gastropub

Woolshed Australian Gastropub -ravintolat sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. Valikoimista heiltä löytyy kansainvälisiä burgereita, kaikenlaisilla täytteillä. Hampurilaiset tehdään alusta asti itse, jotta ruoka olisi mahdollisimman tuoretta.

 • Woolshed Helsinki: Töölönlahdenkatu 3 B 1, 00100 Helsinki
 • Woolshed Turku: Yliopistonkatu 29 B, 20100 Turku

10. Bites Burgers

Käsintehtyjä ja korkealaatuisista raaka-aineista valmistettuja hampurilaisia tarjoavalla Bites Burgerilla on kolme toimipistettä Helsingissä. Sämpylät hampurilaisiin leivotaan omassa leipomossa ja hampurilaispihvit jauhetaan omalla reseptillä kotimaisesta naudanlihasta.

 • Kamppi: Lapinlahdenkatu 3, 00180 Helsinki
 • Vallila: Nokiantie 2-4, 00510 Helsinki
 • Kaivopiha: Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki