fbpx
20.08.2020

Naughty BRGR X Lagunitas – Stadin koiraystävällisin ravintola!

Naughty BRGR ja Lagunitas-olut ovat aloittaneet merkittävän yhteistyön, jonka myötä Naughty BRGR Sturenkadulla asiakkaat voivat nauttia herkullisesta ruoasta yhdessä koiriensa kanssa.

– Koirat ovat aina olleet tervetulleita Naughty BRGR -ravintoloiden terasseille, mutta Sturenkadulla koirat on otettu entistäkin paremmin huomioon. Piha-alueelle on rakennettu Lagunitas-koiraparkki, mihin oman karvaisen ystävänsä voi jättää raikkaan veden äärelle, Naughty BRGR -perustaja Akseli Herlevi kertoo.

Koirat ovat tunnetusti ihmisen parhaita ystäviä ja myös lähellä Lagunitas -oluen perustajan Tony Mageen sydäntä. Meille tuntui todella luontevalta lähteä mukaan toteuttamaan koiraparkkia, jossa koirat voivat viihtyä ravintolakäynnin ajan, kommentoi Lagunitaksen tuotepäällikkö Juhani Mertsalmi Hartwallilta. 

Koiraparkin lisäksi koirat pääsevät myös nauttimaan Naughtyn BRGReiden herkullisesta kulmakivestä eli mehukkaista pihveistä, jotka ovat 100% suomalaista rotukarjan lihaa.

– Loimme kanta-asiakasohjelman, jossa asiakkaat voivat ostaa yhteisen kombon koiransa kanssa. Ateriaan kuuluu myydyin burgerimme Naughty, vapaavalintainen Lagunitas-olut sekä raaka BRGR-pihvi. Ostamalla aterian, koira saa oman Lagunitas-kanta-asiakaskortin. Yksi ateria oikeuttaa yhteen leimaan ja viidennen jälkeen koiralle ojennetaan punainen Lagunitas-kaulapanta, Akseli avaa.

Kampanjaa varten Naughty BRGR Sturenkatu muuttui yhden päivän ajaksi vilkkaaksi koiraparkiksi, kun paikalle saatiin muun muassa kuusi upeaa dalmatialaista.

– Kyllä siinä itseäkin nauratti, kun koitat pitää 24 jalkaista laumaa yhdessä koossa. Oli älyttömän hauska päivä, ja mahtavaa nähdä lisää koiria Sturenkadulla tulevaisuudessa, Akseli nauraa.

Lagunitas on innokkaan pohjois-kalifornialaisen kotipanimoitsijan Tony Mageen vuonna 1993 perustama olutbrändi. Parin hellalle kuohuneen keitoksen jälkeen Tony siirsi vaimonsa kehotuksesta panimonsa kotoaan Forest Knollsiin, lähelle Lagunitaksen kaupunkia. Tony´sta Lagunitas kuulosti niin siistiltä nimeltä, että nimesi oluensa sen mukaan. Lagunitas oluet saivat pian jalansijaa ja räjähtivät kasvuun ikonisen Lagunitas IPAn myötä ja panimo piti siirtää isompiin tiloihin parinkymmenen mailin päähän Petalumaan. Nykyään Lagunitas oluita on saatavilla noin 40 maassa ja niiden maku & laatu tunnetaan ympäri maailman. 

Missä:  Naughty BRGR – Sturenkatu 21, 00510 Helsinki
Kampanjan voimassaoloaika: Niin kauan kuin kesää riittää!