fbpx
18.09.2020

Naughty Group Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi Lars Oehlandt!

Julkiseksi osakeyhtiöksi muuttunut Naughty BRGR -ravintoloiden emoyhtiö Naughty Group Oyj on nimittänyt konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi DI Lars Oehlandtin, 34, 1.10.2020 alkaen

Aiemmin Oehlandt on toiminut pilvipalveluita tarjoavan Nordcloud Groupin johtotehtävissä Suomessa ja Saksassa, muun muassa Nordcloud Saksan toimitusjohtajana.

Hyvin kasvanut Naughty BRGR uudisti myös hallitustaan aiemmin tänä vuonna. Hallituksen ulkopuolisiksi jäseniksi nimitettiin Fredman Group Oy:n omistajayrittäjä Peter Fredman sekä henkilöstö- ja asiakaskokemuksen ammattilainen Stefanie Brandt-Tallqvist. Hallituksen puheenjohtajaksi nousi mm. Nordic Food Tech -ruokarahaston ja Solar Foods Oy:n osakas Jari Tuovinen.

”Informaatioteknologian diplomi-insinöörin palkkaus ravintolayhtiön toimitusjohtajaksi perustuu Naughtyn uuteen, aiempaa teknologiapainotteisempaan strategiaan, jossa tulemme ensiluokkaisen ruokatuotteen lisäksi kehittämään dataohjautuvuutta, robotiikkaa ja tekoälyratkaisuja laadun ja kasvun varmistamiseksi, Tuovinen kertoo.

”Naughty on yhdistelmä loistavaa brändiä ja modernia, ketterää liiketoimintamallia. Nykyaikaiset yritykset kykenevät suoriutumaan haastavissakin liiketoimintaympäristöissä muuta markkinaa paremmin, minkä Naughty todisti avaamalla korona-aikana uusia toimipisteitä ja tuomalla ensimmäisenä ravintolaketjuna koko henkilöstönsä takaisin töihin. Jatkamme tulevaisuudessakin voimakkaalla kasvu-uralla uusiutuen koko ajan, tarkoittaa se sitten uusia konsepteja, markkinoita, tuotteita tai jakelukanavia. Asiakkaan ja henkilöstömme onnellisuus on kuitenkin kaiken ytimessä”, Oehlandt lisää.

 

Herlevi: Korona pakottanut ravintola-alan uudelle kurssille

Akseli Herlevin mukaan koronapandemia on vauhdittanut yrityksen teknologiahanketta, jolla se pyrkii varmistamaan pitkän aikavälin kilpailukykynsä.

”Ennen koronapandemiaa ravintola-ala oli hyvässä kasvuvaiheessa, mutta tavallaan vatsat täynnä. Ei ollut tarvetta tehdä isompia rakennemuutoksia esimerkiksi digitalisaation puolella tai ei haluttu uskoa, että esimerkiksi take-away voisi kasvaa fast foodista ja casualista myös ylärekisterin ravintoloihin. Korona on pakottanut monet ravintolayhtiöt uudelleenkalibroimaan kurssiaan”, Herlevi arvioi.

”Ravintola-alalla ei voi olla etätöissä vaan asiakkaita pitää palvella silloin ja siellä missä he haluavat. Tämä vaikuttaa esimerkiksi työvuorojen suunnitteluun. Uskon, että tulevaisuudessa työajat tai -viikot tulevat jollain tapaa lyhenemään tai ainakin elämän sisältö koostuu paljolti muustakin kuin työnteosta”, Herlevi jatkaa.

 

Vuonna 2015 perustettuun Naughty Group -konserniin kuuluu 8 ravintolaa ja se työllistää yli 100 henkilöä. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 7,8 miljoonaa euroa.

 

Lisätietoja:

Lars Oehlandt
Toimitusjohtaja, Naughty Group Oyj
[email protected]
+358 40 747 0704

Akseli Herlevi
Omistaja, Naughty BRGR
[email protected]
+ 358 50 522 7015