fbpx

Naughty Lab x Street Food Omakase

Tervetuloa aistimatkalle Naughty Lab x Street Food Omakase -ravintolaan Helsingin Vallillaan.

Naughty Lab on elämys, joka koostuu kolmesta pääraaka-aineesta: ruoasta, juomasta ja miljööstä, jossa nautit street foodista inspiroituneen 10 ruokalajin menun keskellä industriaalista kehityskeittiötä.

Pääset seuraamaan lähes kosketusetäisyydeltä kuinka kokit käsittelevät huolella valittuja raaka-aineita, valmistavat niitä japanilaisella hiiligrillillä ja kokoavat ne kauniiksi annoksiksi ennen kuin gastronominen taidonnäyte on valmis nautittavaksi.
Luvassa on ilta, jonka muistat ja jonka haluat kokea myös uudelleen!

Naughty Labissa nautit Akseli Herlevin suunnitteleman illallisen, sellaisen joka on saanut inspiraatiota maalta, mereltä ja metsistä, suurkaupunkien kaduilta, keittiöistä ja maustelaareista. Osa sitä ovat myös juomat, jotka olemme parittaneet annoksien saumattomiksi kumppaneiksi.

Menumme on intohimolla valmistettu, laadukkaita huippuraaka-aineita hyödyntävä teos, jonka valmistumista pääsee seuraamaan ja kokemaan kaikilla aisteilla. Naughty Labissa rajatut asiakaspaikat takaavat sen, että pieni porukka kerrallaan pääsee osaksi elämystä parhaalle paikalle, keittiöön.

 Tervetuloa mukaan aistimatkalle, kuten me kokit sen näemme ja koemme.

Naughty Lab | parhaat bileet on keittiössä 

 

?? Varaa pöytä 
??  Mikäli haluat varata illalllisen useammalle kuin kuudelle henkilölle tai järjestää yksityistilaisuuden, ota ystävällisesti yhteyttä:
[email protected] / 040-8442333

Premium Street Food Experience

10 ruokalajin menu & juomapaketti, jonka voit valita myös alkoholittomana.

Hinta: 149€

Vivamus nec commodo neque. Cras scelerisque d

 

Lue lisää

Vegaaninen Premium Street Food Experience

10 ruokalajin vegaaninen menu & juomapaketti, jonka voit valita myös alkoholittomana.

Hinta: 149€

Lue lisää

Ota Yhteyttä

Mikäli haluat varata illalllisen useammalle kuin kuudelle henkilölle tai järjestää yksityistilaisuuden, ota ystävällisesti yhteyttä:
[email protected] / 040-8442333
?? Varaa pöytä