fbpx
31.01.2022

Naughty Lab X Street Food Omakase valittiin Helsingin parhaat uudet ravintolat 2021 -listalle!

Naughty Lab X Street Food Omakase avasi ovensa Helsingin Sturenkadulle marraskuussa 2021. Vain muutamassa kuukaudessa ravintola ehti tarjoilla lukuisille  asiakkaille unohtumattoman illalliskokemuksen, joka nautitaan keskellä industriaalista kehityskeittiötä.

Varaa pöytä – avaamme ovemme jälleen 3. maaliskuuta

Uutuus herätti ja vakuutti myös ravintola-asiantuntija Timo Santalan, joka nosti Naughty Lab x Steet Food Omakaseen  Helsingin parhaat uudet ravintolat 2021 -listalle.

Naughty Lab x Street Food Omakase

Burgerimies Akseli Herlevin Chef’s table -henkinen iloittelu tuo ruokailijat suoraan Sturenkadulla sijaitsevan teollisen kehityskeittiön ytimeen. Mini-burgerin kokoisia slidereita, popcorn-shrimpejä ja muuta katuruokahenkistä sormisyötävää tarjoillaan sisällä keittiössä ja kymmenen ruokalajin yllätysmenulle on parina juomamenu. Tunnelma on enemmän kuin rento, kun asiakkat pääsevät viettämään illan kokkien kanssa kulissien takana.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Naughty BRGR (@naughtybrgr) jakama julkaisu

Naughty Lab x Street Food Omakase avaa ovensa jällleen 3. maaliskuuta – tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta keittiöelämyksestä Helsingin Vallillaan.

–Menu koostuu herkullisista sormisyötävistä ja niille suunnitelluista juomaparituksista, joihin olen kerännyt inspiraatiota Burgerimiehen matkoilta ympäri maailmaa.

–Siisteimmät omakohtaiset ravintolakokemukset ovat olleet paikoissa, joiden miljöö on positiivisella tavalla ollut suorastaan silmäänpistävä! Toinen tärkeä asia on alkupalat, jos niiden syömiseltä ei meinaa päästä pääruoan puheille, on menussa todellakin onnistuttu. Tätä fiilistä lähdimme hakemaan ja se mielessä suunnittelimme menun, joka on kuin matka gastronomiseen G-pisteeseen, Akseli nauraa.

Naughty Lab sijaitsee kirjaimellisesti Sturenkadun Naughty BRGR -ravintolan sisällä. Suurten lasiseinien takana on Naughty Lab, jonka menu on uskollinen street foodille ja myös isännälleen Naughty BRGRille.

–Yllätysmenusta huolimatta haluamme paljastaa, että ensimmäisestä menusta löytyy myös slidereita eli kompakteja muutaman suupalan kokoisia miniburgereita ja maailmalla todella suosittuja Popcorn Shrimpejä, Akseli jatkaa.