Naughty Lab X Street Food Omakase

Yhteystiedot

Osoite: Sturenkatu 21, 00510 Helsinki
Puhelin: 040 8442333

👉 Pöytävaraukset

Aukioloajat:
Tiistai-perjantai: 16-22:00 | kattaukset: 16-19 |19-22
Lauantai: 14-23:00 | kattaukset: 14-17 | 17-20 | 20-23

 

Naughty Lab x Street Food Omakase -ravintolakonsepti vie Chefs Table -tyylisen illallistamisen aivan uudelle tasolle, sillä asiakaspaikat sijaitsevat keskellä industriaalista kehityskeittiötä. Näin annoksien valmistumista voi seurata omasta pöydästään samalla kun aistit triggeröityvät keittiön tuoksujen ja äänien himokkaasta kombinaatiosta.

YLLÄTYSMENU

Naughty Labissa heittäytyminen on valttia. Luvassa on jatkuvasti kehittyvä yllätysmenu, jonka sisältö selviää vasta, kun kulinaristinen käsityö on valmis tarjoiltavaksi.

–Menu koostuu herkullisista sormisyötävistä ja niille suunnitelluista juomaparituksista, joihin olen kerännyt inspiraatiota Burgerimiehen matkoilta ympäri maailmaa.

–Siisteimmät omakohtaiset ravintolakokemukset ovat olleet paikoissa, joiden miljöö on positiivisella tavalla ollut suorastaan silmäänpistävä! Toinen tärkeä asia on alkupalat, jos niiden syömiseltä ei meinaa päästä pääruoan puheille, on menussa todellakin onnistuttu. Tätä fiilistä lähdimme hakemaan ja se mielessä suunnittelimme menun, joka on kuin matka gastronomiseen G-pisteeseen, Akseli Herlevi kertoo.

Naughty Lab sijaitsee kirjaimellisesti Sturenkadun Naughty BRGR -ravintolan sisällä. Suurten lasiseinien takana on Naughty Lab, jonka menu on uskollinen street foodille ja myös isännälleen Naughty BRGRille.

–Yllätysmenusta huolimatta haluamme paljastaa, että ensimmäisestä menusta löytyy myös slidereita eli kompakteja muutaman suupalan kokoisia miniburgereita ja maailmalla todella suosittuja Popcorn Shrimpejä, Akseli jatkaa.

👉 Tutustu elämykseen tarkemmin!

Yllätysmenu

10. ruokalajin yllätysmenu
hinta: 69€

Saatavilla myös vegaanisena

Lue lisää

Juomamenu

Viinipaketti 49€

Lue lisää

Ota Yhteyttä

👉 Pöytävaraukset

👉 Puh. 040 8442333

(tiedustelut, varaukset)