Naughty Lab -yritystapahtumat

Akseli Herlevin Naughty BRGR tekee tapahtumastasi hitin, joka muistetaan vielä vuosien päästä! Naughty Lab -elämyskeittiössämme opitte street foodin ja burgerien salat huippukokkien opissa, luotte yhdessä kavereiden tai kollegoiden kanssa uskomattomia makuelämyksiä ja juhlistatte tuhmien drinkkien ääressä arjen harmauden poissaoloa. Järjestämme tarvittaessa koko erityisen päiväsi sisältäen kokousfasiliteetit, yhdessä tekemisen ja gourmet-ruoat! Cama!

 

”Burgeriakatemia oli super tapahtuma!” Iida, Power

Huikea virtuaalinen kokkikoulu!!! Akselia luontevampaa esiintyjää on kyllä vaikea löytää.” Eija, Osuuspankki

 

Burgeriakatemia

  • 8-25 henkilöä, suositusaika 3-4 tuntia
  • Naughty Lab, Sturenkatu 21

Burgeriakatemiassa uppoudutaan burgerien maailmaan Naughty BRGRin huippukokkien opastuksella Naughty Lab -elämyskeittiössä. Tapahtumassa valmistetaan useita gourmet-burgereita ja viimeistellään makumaailma olutmestarimme suosituksilla. Burgeriakatemian jälkeen ilta jatkuu rennosti drinkkien parissa. Yhdessä tekemistä ja kokonaisvaltaista hegemoniaa parhaimmillaan!

Tilaisuus räätälöidään aina toiveiden mukaan, ota yhteyttä!

Lue lisää

Virtuaalinen Burgeriakatemia

  • 20-1000 henkilöä, suositusaika 1 tunti
  • Etäyhteydellä

Virtuaalinen Burgeriakatemia tuo tiimit etäyhteydellä burgerikouluun. Naughtyn huippukokit opastavat osallistujia burgerinteon saloihin, mutta tekijöitä olette te. Tapahtumassa valmistetaan yhden Akseli Herlevin kehittämän reseptin mukainen huippuburgeri. Virittäkää cocktailit, paistinpannut ja läppärit valmiiksi ja valmistautukaa nauttimaan, vaikka verkkareissa!

Tilaisuus räätälöidään aina toiveiden mukaan, ota yhteyttä!

Lue lisää

Räätälöity tapahtuma

  • Haluatko Naughty BRGR:in järjestävän ideoimasi pikkujoulut, kick-offin, kissan ristiäiset tai minkä vain muun tapahtuman?

Ota yhteyttä! Puita!

Lue lisää

Ota Yhteyttä

[email protected]

Sturenkatu 21, 00510 Helsinki