fbpx

Historia

Naughty BRGR sai alkunsa Suomen ensimmäisen Top Chef voittajan Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen taustatyön tuloksena. Maineikkaan uransa aikana Akseli on hakenut oppia Suomen huippuravintoloiden lisäksi myös mm. Australiasta ja Espanjan Baskimaalta Martin Berasateguin kolmen Michelin tähden ravintolasta. Intohimo matkustamista ja ruokaa kohtaan näkyy vahvasti Naughty BRGRin menussa.

Burgerimies Akselin sanoin: ”Olen jo pitkään etsinyt parasta burgeria ja tietotaitoa siihen, mitä maailmanluokan burgerilta vaaditaan. Kaikki, mitä olen urani aikana tehnyt, kiteytyy tähän pisteeseen. Tavoitteenamme on olla maailman paras burgerielämyksiä tarjoava burgeribaari.”

Toimintamme perustuu parhaisiin ja tuoreisiin raaka-aineksiin ja jatkuvaan reseptien kehittämiseen. Kaiken kruunaa aito ja palveleva henkilökunta. Meillä burgereita tekevät ammattilaiset, ja salin puolella asiakkaitamme palvellaan yksilöllisesti ja toiveet huomioonottaen. Olemme rohkeasti erilainen ja haluamme tarjota yllättäviäkin makuelämyksiä.

Ensimmäinen Naughty BRGR avasi ovensa Helsingin Lönnrotinkadulle 16.11. vuonna 2015. Nyt Suomen tuhmimpia burgereita tarjoilee jo 11 ravintolaa ympäri maan. Cama!